Termeni si conditii

Urmatorii termeni si conditii ( continutul acestei pagini ) sunt obligatorii si se aplica pentru toate persoanele care acceseaza site-ul myfashionizer.ro. Vizitare acestui site inseamna acceptarea totala si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.

Definitii generale:
SITE/DOMENIU domeniul MYFASHIONIZER.COM si subdomeniile acestuia
CONTINUT inseamna toata informatia cuprinsa pe www.myfashionizer.com nu se limiteaza la poze, text, informatii, design, cod
COMANDA este o convertie pe suport electronic intre SC CONS TOPAZE Srl si persoana fizica sau juridica care completeaza si finalizeaza cumpararea unui sau mai multor obiect de pe www. myfashionizer.com ce obliga la expedierea produselor de catre comerciant, iar cumparatorul la achitarea acestora.
CUMPARATOR acea persoana care completeaza si finalizeaza unul sau mai multe produse prezente pe site-ul www.myfashionizer.com
UTILIZATOR este acea persoana care acceseaza si utilizeaza serviciile acestui site: informatii, imagini, cereri de servicii, inregistrare
Site-ul www. myfashionizer.com este in totalitate proprietatea lui SC Cons Topaze Srl
Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra lucrarilor, creatiilor, pozelor, video-urilor, lucrarilor de arta grafica, clipurilor, textelor, marcilor, logo-urilor sau orice alt tip de continut gasit pe site sunt proprietatea SC Cons Topaze Srl. Utilizatorii pot copia continutul in calculatorul propriu dar nu pot folosi in nici un fel informatiile in scop comercial fara accord in scris in prealabil.

Articol 1: Inregistrare pe site
Pentru a face comanda pe www.myfashionizer.com nu este necesar sa va inregistrati inainte.
Totusi pentru a realiza o comanda este necesar sa ne oferiti cateva informatii obligatorii care trebuie sa fie reale si adevarate. Aceste informatii sunt: Numele Prenumele, Adresa, Judetul , Localitatea de domiciliu cat si Adresa de livrare a comenzii, Numar de telefon corect si o adresa de mail pentru primirea datelor de comanda. Daca una dintre aceste informatii se schimba intre timp va rugam sa ne anuntati folosind formularul de pe pagina de Contact.
Odata finalizata comanda va oferiti accordul folosirii informatiilor dumneavoastra conform mentiunilor din Termenii de Confidetialitate si pentru livrarea comenzilor si informatiilor solicitate de dstra.

Articol 2: Cum se face comanda
Pentru ca fiecare client este diferit, avem pentru fiecare mai multe modalitati de a realiza o comanda cu produsele de pe www.myfashionizer.ro. Va invitam sa accesati produsele prezentate pe site pentru a alege ceea ce va intereseaza. Veti observa anumite produse unde este nevoie de a va alege i anume marime aveti un Ghid Marimi pe care il puteti utiliza.
1. Prin comanda directa de pe site
2. Prin telefon
Va asteptam zilnic de luni pana sambata intre 10:00 la 20:00 la numarul de telefon 0730 395 510, pentru a plasa o comanda sau pentru orice alta intrebare.
3. Printr-un mesaj trimis prin formularul de pe pagina de Contact
Va asteptam mesajele dumneavoastra pentru comenzi sau pentru orice alte intrebari
Ne luam angajamentul sa va raspundem in maxim 24 de ore in timpul saptamanii si 48 ore in timpul week-endului

Disponibilitatea produselor
Toate produsele afisate pe site au prezentate pe pagina acestora situatia disponibilitatii lor. Cele care sunt mentionate cu Stoc epuizat inseamna ca nu sunt disponibile pe site. Insa unele se pot face la comanda, asa ca ne puteti trimite mesaj sa ne intrebati despre acestea. Daca ati comandat un produs de pe site si nu mai este disponibil, va vom anunta telefonic cat mai repede.

Articol 3: Cum se realizeaza plata unei comenzi:
Numerar la livrare: pentru aceasta optiune se adauga la pretul comenzii plata transportului, prin curier rapid 18 lei, iar pentru Posta Romana 13 lei. Daca comanda este mai mare de 300lei, atunci beneficiati de transport GRATUIT!

Articol 4: Conditii de livrare
Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra oriunde in Romania. Veti fi atentionat prin mail de livrarea produselor comandate.
-livrarea se va face direct la adresa solicitata de client
-livrarea se efectueaza prin firme de transport cu care MyFashionizer.com are contract sau prin mijloace proprii
-produsele se livreaza in ambalajul special MyFashionizer.com. Daca observati nereguli in privinta coletului primit la livrare, va rugam sa ne contactati imediat.

Tarife de livrare
Pentru a face o comanda pe MyFashionizer.com nu este nevoie sa va inregistrati inainte.
livrare prin curier rapid- 18 lei
livrare prin Posta Romana- 12lei
Daca valoarea comenzii este mai mare de 300 lei, transportul este GRATUIT
Produsele se pot livra si la nivel international. Formalitatile si taxele vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client.

Termenul de livrare
Pe descrierea fiecarui produs de pe MyFashionizer.com este mentionat termenul de livrare. Termenul de livrare poate diferi de la un produs la altul. Aceasta difera in functie de designer, de atelier sau producator. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii.

Politica de preturi
Toate preturile sunt afisate in lei. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in timp
Articol 5: Conditii de returnare
Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra. Daca nu veti primi banii inapoi. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna. De asemenea produsele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 ianuarie 2013, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

Termeni de returnare
Trebuie sa ne anuntati prin email sau telefonic la 0730 395 510 in primele 3 zile de la primirea comenzii ca doriti sa returnati produsele.
Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original si toate etichetele atasate de produs Fara a fi rupte, precum si de documentele primite in cutie.
Pentru pantofi trebuie sa fie si in cutia originala, fara defecte, aceasta facand parte din produse. Nu vom putea primi incaltaminte cu urme de uzura. Va sfatuim sa probati pantofii pe covor pentru a evita aparitia urmelor pe talpa.
In documentele primite odata cu comanda veti gasi o proforma de returnare in care sunt trecute produsele comandate si in care trebuie sa completati dumneavoastra datele necesare pentru returnarea banilor(codul IBAN de 24 caractere, banca, CNP-ul)
Pentru return va rugam sa ne anuntati cand este pregatit coletul si noi vom trimite un reprezentant Fan Courier la adresa mentionata de dvs pentru preluare. Numai in acest fel transportul de retur este gratuit(valabil pentru comenzi in Romania)

Banii in maxim 3 zile lucratoare in caz de returnare

Odata ajuns la noi coletul cu produsele returnate, myfashionizer.ro se obliga se returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data primirii si validarii returului; in aceasta contravaloare nu sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate.

Primiti banii inapoi garantat!
Trebuie doar sa ne comunicati telefonic ca doriti sa returnati produsul, noi trimitem curierul sa ridice returul si dupa maxim 3 zile lucratoare veti primi banii in contul specificat de dvs.

Informatii inportante
Toate produsele sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre client. Desi incercam sa oferimo imagine cat mai fidela in ceea ce priveste clorile produselor, existenta unei game foarte variate de monitoare face posibil ca unele culori sa fie usor modificate fata de cele originale. De aceea garantarea faptului ca ceea ce afiseaza monitorul respecta 100% culoarea produsului in realitate nu poate fi facuta de Myfashionizer.com
Daca se intampla sa primiti un produs care nu este in conditii perfecte va rugam sa ne contactati imediat!
Produsele livrate prin mijloace proprii precum si cele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr 51 din 21 ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta.
Societatea noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru retur si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

 

REGULAMENT  CAMPANIE    “Abonare la Newsletter – Aprilie 2015”

Perioada campaniei: 1 aprilie 2015 – 30 aprilie 2015

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art. 1.1. Campania “Abonare la Newsletter – Aprilie 2015″ (numită în cele ce urmează şi “Campanie”) este organizată de SC CONS TOPAZE SRL cu sediul în Timisoara, Revolutiei nr.26A, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J35/2732/2007, CUI RO22140625.  În continuare, S.C. CONS TOPAZE S.R.L. va fi denumită “Organizator”.

Art. 1.2. Decizia de derulare a concursului conform regulilor din prezentul regulament („Regulamentul”) este finală şi obligatorie pentru orice participant la Campanie („Participant / Client”). Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România.

Art. 1.3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul Regulament în perioada desfaşurării Concursului, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.

Articolul 2. Denumire. Durată. Locul desfăşurării.

Art. 2.1. Campania poartă denumirea “Abonare la Newsletter – Aprilie 2015″.

Art. 2.2. Campania se desfăşoară în România, între 1 aprilie 2015 – 30 aprilie 2015, în mediul online prin site-ul www.myfashionizer.ro

Art. 2.3. Campania începe pe data de 1 aprilie 2015 şi se termină pe data de 30 aprilie 2015.

Articolul 3. Participarea la campanie

Art. 3.1. Obiectul Campaniei îl reprezintă abonarea clientului la newsletterul MyFashionizer prin intermediul paginii web www.myfashionizer.ro

Articolul 4. Dreptul şi condiţiile de participare

Art. 4.1. De această campanie beneficiază orice persoană fizică, care este abonata la newsletter-ul My Fashionizer în perioada 1 aprilie 2015 – 30 aprilie 2015

Conditiile de participare sunt urmatoarele:

Să acceseze pagina Campaniei “Abonează-te la Newsletter” şi să se înscrie la Newsletter în condiţiile prevăzute în prezentul Regulament;

  • sa fie abonat la newsletter in perioada 1 aprilie 2015 – 30 aprilie 2015 la newsletterul My Fashionizer
  • Să fie de acord să primească informaţii comerciale pe e-mail şi finalizeze înscrierea la newsletter-ul My Fashionizer parcurgând toţi paşii necesari, până la primirea mesajului de confirmare.
  • Să respecte prevederile prezentului Regulament pentru participarea la Promoţie.
  • Sa furnizeze o adresa de e-mail reala şi valida de abonare la newsletter.

Articolul 5. Modul de desfăşurare al concursului

Art. 5.1. Fiecare Participant la Campanie care se abonează la newsletter-ul My Fashionizer sau este déjà abonat in perioada 1 aprilie 2015 – 30 aprilie  2015, intră automat într-o extragere la sorţi prin care poate câştiga o geanta in valoare de 290 ron.

Articolul 6. Metodologia de acordare şi descrierea premiilor acordate în cadrul campaniei promoţionale

Art. 6.1 În cadrul campaniei “Abonare la Newsletter – Aprilie 2015” se oferă ca si premiu o geanta cod produs MYF027, in valoare de 290 lei.

Art. 6.2. Tragerea la sorţi se efectuează prin intermediul site-ului random.org. Pentru premiu se va extrage un câştigător şi 3 rezerve.

Art. 6.3. Extragerea se va face luni, 4 mai 2015 iar castigatorul va fi anuntat in newsletterul My Fashionizer si pe pagina de facebook My Fashionizer in maxim 3 zile lucratoare. Se va extrage 1 castigator si 3 rezerve. In cazul in care castigatorul nu va fi valid, premiul va fi acordat primei rezerve. In cazul in care prima rezerva nu este valida, premiul se va acorda rezervei numarul. 2. La fel si cu rezerva numarul 3.

Art 6.4. Validarea se va face prin e-mailul oferit Organizatorului la abonarea la newsletter.

Art. 6.5. Câştigatorul va fi invalidat în următoarele cazuri:

– Câştigatorul nu respectă termenii şi condiţiile acestui Regulament;

– Câştigatorul nu respectă condiţiile de validare enumerate în Regulament;

– Câştigatorul nu poate fi contactat prin e-mail pentru validarea conform termenelor menţionate în prezentul Regulament;

–  Câştigatorul refuză premiul;

– Câştigatorul nu poate dovedi sau nu doreste să dovedească reprezentantului Organizatorului identitatea şi vârsta cu ajutorul unui document valid (CI/BI), care să ateste că participantul avea minimum 18 ani împliniţi la data începerii Campaniei promoţionale;

– Participantul este minor la data începerii/participării la Campania promoţională conform verificării efectuate de reprezentantul Organizatorului în momentul contactării.

6.6. Plata impozitelor datorate de către câştigătorii premiilor se va face prin reţinere la sursa (Organizatorul) conform prevederilor Codului Fiscal în baza Lg. 571/2003. Orice alte cheltuieli care nu sunt acoperite în mod specific de acest Regulament Oficial vor fi suportate de către câştigător.

Articolul 7. Limitarea Răspunderii

Art 7.1. Participaţii care s-au abonat la Newsletter-ul My Fashionizer până la data sfarsitul lunii, nu se pot dezabona de la Newsletter pentru a se înscrie in perioada Campanie. Aceştia vor fi descalificaţi în cazul în care vor fi desemnaţi câştigători prin tragerea la sorţi.

Articolul 8. Confidenţialitatea datelor

Art. 8.1. Datele cu caracter personal colectate în cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvăluite către terţi cu excepţia cazurilor în care Organizatorul trebuie să respecte obligaţiile impuse de legislaţia în vigoare.

Articolul 9. Taxe şi impozite

Art. 9.1. Organizatorul Campaniei este răspunzător de plata taxelor sau a obligaţiilor financiare,

conform prevederilor legale în vigoare.

Art. 9.2. Prezenta campanie se desfaşoară cu scop comercial.

Articolul 10. Forţă majoră. Caz fortuit

Art. 10.1. Pentru scopul acestui Regulament, forţă majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament. Cazul fortuit este un eveniment care nu putea fi prevăzut şi nici împiedicat de către Organizator.

Art. 10.2. Dacă o situaţie de forţă majoră sau caz fortuit împiedică sau întârzie total sau parţial executarea Regulamentului şi continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligaţiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art.1351 C.civ. Dacă Organizatorul invocă forţa majoră sau cazul fortuit, acesta este obligat să comunice participanţilor la Campanie cazul existent în termen de 5 zile lucrătoare de la apariţia cazului de forţă majoră sau caz fortuit.

Articolul 11. Litigii

Art. 11.1. Orice reclamaţie având ca obiect “Campania” poate fi adresată în scris la adresa sediului social al Organizatorului specificată în acest Regulament sau trimisă electronic, pe e-mail, la adresa contact@myfashionizer.ro în termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Art. 11.2. Eventualele neînţelegeri aparute între Organizator şi participanţii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecatoreşti române competente.

Articolul 12. Întreruperea Campaniei

Art. 12.1. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a întrerupe oricand Campania pe parcursul desfaşurării acesteia, cu informarea prealabilă a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afişare pe site, semnalizare în magazin, etc.).

Articolul 13. Regulamentul Campaniei

Art. 13.1. Regulamentul concursului este afişat în format digital pe site-ul Organizatorului pe toată perioada de desfaşurare a Campaniei cat şi după terminarea acesteia.

Art. 13.2. Simpla participare la aceasta Campanie echivalează cu/implică cunoaşterea şi acceptarea integrală şi necondiţionată de către orice Participant a prevederilor şi aplicării prezentului Regulament în ceea ce priveşte Campania.

Data redactării regulamentului: 21 martie 2015

Organizator: SC CONS TOPAZE SRL

BANNER POPUPP

X
Cum masor?

tabel-masuri-11

X
Corespondenta marimi

Cum masor?

ghid_marimi

 

X

Inregistreaza-te

Ai deja cont?

X

Login

Nu ai cont?Inregistreaza-te!

X

INSCRIE-TE in comunitatea Myfashionizer. CADOU: E-Book 3 Modele de Balerini din piele usor de asortat care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta

x