Cum cumpar ?

Cum se face comanda
Pentru ca fiecare client este diferit, avem pentru fiecare mai multe modalitati de a realiza o comanda cu produsele de pe www.myfashionizer.ro. Va invitam sa accesati produsele prezentate pe site pentru a alege ceea ce va intereseaza. Veti observa anumite produse unde este nevoie de a va alege i anume marime aveti un Ghid Marimi pe care il puteti utiliza.
1. Prin comanda directa de pe site
2. Prin telefon
Va asteptam zilnic de luni pana sambata intre 10:00 la 20:00 la numarul de telefon 0730 395 510, pentru a plasa o comanda sau pentru orice alta intrebare.
3. Printr-un mesaj trimis prin formularul de pe pagina de Contact
Va asteptam mesajele dumneavoastra pentru comenzi sau pentru orice alte intrebari
Ne luam angajamentul sa va raspundem in maxim 24 de ore in timpul saptamanii si 48 ore in timpul week-endului

Disponibilitatea produselor
Toate produsele afisate pe site au prezentate pe pagin acestora situatia disponibilitatii lor. Cele care sunt mentionate cu Stoc epuizat inseamna ca nu sunt disponibile pe site. Insa unele se pot face la comanda, asa ca ne puteti trimite mesaj sa ne intrebati despre acestea. Daca ati comandat un produs de pe site si nu mai este disponibil, va vom anunta telefonic cat mai repede.

BANNER POPUPP

X
Cum masor?

tabel-masuri-11

X
Corespondenta marimi

Cum masor?

ghid_marimi

 

X

Inregistreaza-te

Ai deja cont?

X

Login

Nu ai cont?Inregistreaza-te!

X

INSCRIE-TE in comunitatea Myfashionizer. CADOU: E-book 3 Modele de Balerini din piele usor de asortat care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. |

x